Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

lørdag den 23. april 2016

Endnu en Adelens SolskinstopSå fik Olivia også en sommertop:-) Strikket i samme garn som Almas (Drops Baby Alpaca Silk), men i en lys gul farve og en lille smule mindre. Jeg delte min første version til Alma på bloggen her, og den er blevet brugt rigtig meget. Olivias er nærmest identisk, bortset fra farven, men der er også en del flere skønhedsfejl af en eller anden grund. Jeg tror nu nok, at hun vil bruge den alligevel, og jeg håber at få nogle billeder af toppen "in action" snart. Opskriften kan købes her

I showed a summer top for Alma on my blog here, and now I have also finished one for Olivia. Hopefully I can catch the girls wearing them one of these days. The pattern is in Norwegian and can be found here

4 kommentarer:

 1. Den ser rigtig fin og delikat ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gitte. Ja, pigerne er vilde med den (men jeg trænger til at strikke noget lidt mere enkelt nu;-))

   Slet
 2. Den er så fin og elegant! Den lille knap er altså så kær og giver sommertoppen den berømte prik over i'et.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anja. Ja, jeg var også virkelig forelsket i dens udtryk. Nu er jeg dog klar til at strikke noget mere enkelt efter sådan et par hulmønster-toppe:-)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)