Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

søndag den 21. februar 2016

Chunky Vest fra Paelas


Jeg teststrikker i øjeblikket en meget smuk cardigan/jakke for Lykkefanten (du kan se lidt billeder på min Instagram - jeg hedder @ingridcph). Det går dog utrolig langsomt, og jeg kan mærke, at jeg savner at kunne se hurtige resultater i form af færdige produkter. Jeg er vel en ret utålmodig strikker;-) Derfor har jeg brugt søndagen på en meget hurtig vest.

Opskriften hedder Chunky Vest og er fra Paelas. Den findes i deres bog "Barnestrikk fra Paelas". Da jeg ikke havde den helt rigtige pindestørrelse eller garn, har jeg strikket den på pind 6 og 5,5 (lidt mindre end i opskriften) og brugt en tråd Drops Air og en tråd Drops Baby Alpaca Silk -et nøgle af hver. 

Da jeg slog op lørdag aften, lignede de to kvaliteter samme farve. Det var så ikke helt tilfældet i dagslys, men jeg synes egentlig, at det er ok. Jeg har strikket en størrelse 3-5 år, men den vil nok passe en 2-årig helt perfekt, så den skal afsted til min niece, som fylder 2 år lige om lidt. Olivia har dog prøvet den i dag, og Alma har allerede sagt, at hun gerne vil have een i blå. Og når det kun tager knap en dag at strikke den, så er det jo også til at overskue:-) Men nu må jeg hellere tilbage til at teststrikke;-)

In about a day of interrupted knitting, I was able to finish this Chunky Vest from Paelas, which is in their recent book in Norwegian. I have used Drops Air and Drops Baby Alpaca Silk. I went for size 3-5 years old, but on a smaller needle, so it probably fits a 2-year-old perfectly. Thus, it will be going to Denmark as a birthday pressie for my niece who turns two in a couple of weeks.4 kommentarer:

 1. Super sød vest. Og vildt spændende med det der teststrikkeri ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Liv. Den er også blevet brugt rigtig meget:-) og ja, teststrik er færdig, og du kan se billeder på min instagram. Når opskriften kommer, laver jeg et indlæg til bloggen:-)

   Slet
 2. Åh, den er så sød den vest:o) Og sikke et dejligt billede af Olivia:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Mette. Hun er virkelig glad for den:-)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)