Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

onsdag den 16. december 2015

Vinterdragt til lille dreng


Jeg strikker om kap med voksende babyer. Vores barnepige blev faster til en lille dreng for nogle måneder siden, og jeg har samtidig med travlhed forsøgt at strikke en lille gave til ham. To cardiganer er han vokset fra, inden jeg blev færdig, men nu håber jeg på, at jeg har ramt rigtigt.

mandag den 14. december 2015

Vinterturban - gratis opskrift fra Gutten og Strikkemor!


Jeg har sagt det mange gange, men lad mig gentage: Jeg elsker Instagram! Det er uden tvivl det sted, hvor jeg finder mest strikke-inspiration. Denne gang forelskede jeg mig i en strikket turban, som den dygtige Pia Marlene har lagt på sin profil, @guttenogstrikkemor. Og så har hun endda givet opskriften gratis på sin Ravelry-konto.

tirsdag den 8. december 2015

Pilothue-fabrikken


Hvis du har fulgt med regelmæssigt på bloggen, har du nok set, at jeg af og til forelsker mig i en opskrift og derefter strikker den igen og igen og igen og... Sådan er det gået med pilothuen fra KlompeLOMPE (du kan se mine tidligere versioner her og her, og opskriften kan du købe her).

søndag den 6. december 2015

lørdag den 5. december 2015

Shirley Bredal Strik fra Nepal


Herude i Nepal har jeg i løbet af de sidste par år fået nogle gode strikkeveninder, som jeg strikker med, sparrer med og hygger med. En af dem er Shirley Bredal, som er en dansk strikdesigner, der udvikler og producerer sin håndstrikkede kollektion her i Nepal. Det er skandinavisk design med et hint af vintage og under fairtrade vilkår. Du kan læse mere om Shirley og hendes kollektion i hendes webbutik lige her