Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

lørdag den 21. november 2015

Og så blev yndlingsvesten for lille....


Jeg har tidligere vist denne vest på bloggen, både i brug på Alma og Olivia. Den er fra bogen, "Blød Begyndelse (på originalsproget - norsk - hedder den "Myk Start") og er en af mine favoritter i kategorien af hjemmestrik. Bogen har været meget svær at finde. Jeg lånte den i sin tid på biblioteket, men så den for nylig i Sommefuglen i København på norsk (se den på deres hjemmeside her).


Men nu har den vist udtjent sin værnepligt i vores familie. Den når kun lige ned over maven på Olivia, og så har hun jo så meget andet strik, der rent faktisk passer. Den er dog stadig i rigtig god stand, så jeg vil gemme den til den dag, hvor pigerne måske selv får en pige:-) Og så fik jeg nogle gode billeder af Olivia med vesten i brug i dag, som jeg lige vile dele.

This is a favourite knit in our house and it has been worn a lot by both Alma and Olivia. The pattern is from the Norwegian knit designer, May B. Langhelle, but I don't know if has ever been translated to English. Anyway, today Olivia wore it and even though it is still super cute on her, it now barely covers her belly, so I will let it retire and keep it safe...perhaps the girls will have their own baby girl one day to dress in the sweet vintage knit:-)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mange tak, Anita. Jeg må altså også strikke den igen på et tidspunkt, men ak....listen er så lang, så lang;-)

   Slet
 2. Ja, både vesten og Olivia er sød e :-) -- og betænksomt genbrug og fornyet glæde ved at gemme den...

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Bella:-) og ja, arvestrik (og arvetøj) er bare noget af det bedste....også for miljøet:-)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)