Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

torsdag den 19. november 2015

Lillepige-vesten: gratis opskrift


Den her vest er en gammel traver hjemme hos os. Her er et klassisk "Throw-Back-Thursday" billede af Alma i vesten for ca. to år siden. Nu bruges den flittigt af Olivia (selvom jeg ikke har haft helt til at fange hende med kameraet).


Opskriften hedder Lillepige-vesten og findes gratis på den nu inaktive blog, Livet på Lindevej (opskriften finder du lige her). Jeg har strikket den i Peruvian Highland Wool (bundfarven hedder vist Petrol og elefanternes farve er vist Fuchsia). Jeg strikkede også een til min niece i nogle andre farver, og den bruges også flittigt her et par år efter:-) Har ofte tænkt, at jeg skulle få den på pindene igen, men altså....jeg har jo så mange fine ting på min strikkeliste...

Throw-Back-Thursday - made this vest for Alma more than two years ago and it is still in use in our house, now by Olivia. I also made one for my niece back then, which is still a hit as well, so this one has a long life, which is fantastic. I used Peruvian Highland Wool, which is a yarn that really keeps looking great. I often think about knitting one more, but my knitting list is so long that I don't often get back to things that I made years ago.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)