Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

tirsdag den 17. november 2015

Heim Cardigan - gratis opskrift


Endnu en barselsgave er færdig:-) Det er en cardigan fra barselssættet, Heim, som er designet af Signe Strømgaard. Jeg har strikket en størrelse 3 måneder, men jeg tror, den er for lille til den tiltænkte baby, som efterhånden nærmer sig de tre måneder....sådan går det, når man er lidt langsom:-/

Til gengæld har jeg så en barselsgave klar til en lille dreng, som først kommer til verden i starten af marts:-) Jeg har strikket cardiganen i Arwetta Classic fra Filcolana, som er sammensat af 80% merinould og 20% nylon, så egentlig er det jo et klassisk strømpegarn, men jeg synes det fungerer så fint til babytøj. Opskriften findes gratis på Filcolanas hjemmeside lige her. Jeg er meget glad for den struktur, som cardiganen har, og som faktisk er vildt nemt at strikke:-) 

I just finished another knitted baby gift. This time it is a cardigan in size 3 months, but I think I have taken too long to finish it, so the baby it was meant for is too big by now. But then I have a pressie ready for a baby boy who isn't due until March:-) I have used Filcolana yarn, Arwetta Classis, which consists of 80% merino wool and 20% nylon. The pattern is available for free in English on the Filcolana website right here.


4 kommentarer:

  1. Hvor er den fin. Lækre knapper - og jeg synes altså også strukturen er fin. Tak for tippet med opskriften :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak, Liv:-) Ja, jeg er glad for resultatet, selvom det tog mig lidt lang tid at strikke den (nok mest fordi jeg valgte at strikke på alt muligt andet samtidig, som trak lidt mere;-))

      Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)