Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

tirsdag den 23. juni 2015

Little Hannah's kyse med hulmønster


Så får I lige en kyse mere, og så lover jeg at stoppe:-) det er fortsat Little Hannah's kyse fra Little Edith's Knits (du kan købe mønsteret her). Denne gang har jeg strikket den med hulmønster i str. 1-2 år (du kan se billeder af min version med rillemønster her) og brugt Yaku uld fra CaMaRose (du kan se garnet her). I følge banderolen er farven karryguld, men jeg synes nu farven er bronze og passer perfekt til det skønne vintagemønster:-) 

I couldn't help myself and had to knit another bonnet. I used the pattern for Little Hannah's kyse (available in Danish here), but used a variation of the pattern compared to my last version (which you can see here). I have used Yaku yarn from CamaRose (you can buy the yarn here) and I am pretty satisfied with this little vintage bronze bonnet :-)


 

6 kommentarer:

 1. Hvor er den dog bare bedårende!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anne:-) Gad virkelig godt se den "in action", men det kræver jo ligesom en baby;-)

   Slet
 2. Wow, hvor er den altså også bare skøn. Og hvor ser det garn lækkert ud!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Katrine. Og ja, jeg er helt syg med den farve:-)

   Slet
 3. Hvor er den super sød :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)