Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

mandag den 12. januar 2015

Mere Snowflake...


Jeg har vist den før, I know (hvis du ikke har set den, så tjek mit blogindlæg her), men jeg er altså bare så forelsket i den sweater (og selvfølgelig også indholdet i form af min dejlige Alma;-)), så nu får I lige lidt flere billeder. Opskriften er fra Paelas og kan købes her.

Jeg tror, den ender på pindene igen i løbet af ugen i en udgave til Olivia. Jeg har dog ikke mere af det her garn (som også er lidt i den dyre ende), så jeg må prøve med noget andet garn fra lageret.

This sweater has already featured on my blog (check out my post here), but I just love this sweater, especially on Alma, so here are a few more photos. The pattern is from Paelas and can be purchased here

4 kommentarer:

 1. Det var en vakker genser og jente!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Ingrid:-) og jeg i øvrigt også helt vild med de vanter, du har strikket! Så fine:-)

   Slet
 2. Den er så fin, og hvor er hun lækker, Alma!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)