Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

tirsdag den 9. december 2014

Smuk strik i Nepal


I søndags besøgte jeg et hus i Patan sammen med et par kolleger. Igennem en lille mørk gang, forbi en generator og en lille gård og op af en lille trappegang, blev vi budt velkommen af ejeren af et strikkefirma og hans strikkedamer. Der var garn over det hele, tegninger af mønstre, en gammel strikkemaskine og smilende strikkedamer, som sad i skrædderstilling på gulvet omringet af garn og tekopper. 

fredag den 5. december 2014

Snowflake - en smuk sweater til Alma


Som I kan se, har jeg været væk fra bloggen LÆNGE! Jeg har arbejdet sindssygt meget, været alene hjemme med børnene i et par uger og haft en masse skiftende gæster på besøg. Det har betydet lidt mindre strikketid og lidt mere træthed, men nu kan jeg se frem til en lang juleferie, som starter på torsdag i næste uge:-)

I det seneste blogindlæg om mit kæmpe garnlager (læs her), nævnte jeg, at jeg havde indkøbt nyt garn fra Du Store Alpakka til et specifikt projekt fra de dygtige norske damer bag Paelas. Garnet hedder Sky (70% babyalpaka og 30% silke) og Soul (68% babyalpaka og 32% nylon) og er blødt som smør.

Det garn er nu forvandlet til den smukkeste sweater til Alma.