Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

onsdag den 29. oktober 2014

Familieeventyr i Cambodia


Jeg har været væk i to uger. Jeg har ikke blogget og jeg har ikke læst med hos jer andre. Jeg har holdt ferie. Nu er ferien slut, og jeg håber at indhente den forsømte læsning hos jer alle i løbet af ugen. Men i dag vil jeg lave et lille ferie-indlæg.

onsdag den 8. oktober 2014

Børn, blomster og hjemmestrik


Solen skinner over Kathmandu. Regntiden er ved at være forbi, og luften er stadig lun, når solen lige får varmet morgenens bjergkulde væk. I dag var begge piger i lidt hjemmestrik til morgen - det ryger nok af om et par timer, når temperaturen kommer over de 20 grader, men jeg udnyttede lige muligheden for lidt billeder af "strik i brug":-)

fredag den 3. oktober 2014

Mor, jeg vil gerne bo på landet...


Nepal fejrer i disse dage Dashain, som er en hindu-festival og landets længste festival. Rent mytologisk handler det vist om, hvordan det gode besejrer det onde - guderne varierer dog tilsyneladende lidt alt afhængig af, hvilken retning inden for hinduisme, som man tror på. Men i bund og grund er det helligdage, hvor man er sammen som familie, laver ofringer i de mange hindu-templer, flyver med drager...og gambler helt vildt.

For os var det nogle fridage fra arbejde og skole/børnehave, og vi valgte at tage ud af støvede og forurenede Kathmandu.