Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

tirsdag den 30. september 2014

Skipperhue fra Strik til Banditter

I august var jeg så heldig at vinde en fantastisk give-away. På den fine blog, Lykkefanten, havde Karen udloddet et eksemplar af Signe Strømgaards nye strikkebog, "Strik til Banditter". Jeg havde forelsket mig i flere af modellerne (som alle kan ses på nettet lige her) og prøvede lykken. Og tænk sig, en måneds tid efter nåede bogen ud til mig i Nepal. Og Karen havde været så sød at sende garn med til huemodellen, Skipper. Den er strikket med Cinnia fra Filcolana. 

torsdag den 25. september 2014

Olivias Dansekjole


Ok, den her har taget lidt lang tid....både fordi jeg har haft travlt og ikke megen strikketid, og fordi jeg kom til at strikke flæsekanten lidt ekstra flæset, og gud fader, der var mange masker! Men: jeg ELSKER det færdige resultat på Olivia. Og Alma har allerede sagt, at hun også vil have een, så jeg må jo strikke den igen....på et tidspunkt:-/

fredag den 19. september 2014

Babystrik til babydreng


Det her er lidt af et sats - at vise en gave frem på bloggen, inden den er nået frem til modtageren. Men jeg tror ikke modtageren (eller modtagerens forældre) følger med her...eller det satser jeg ihvertfald på. Der har nemlig været stille herinde. Jeg har arbejdet meget, så har vi været syge, og så har jeg bare ikke fået strikket nok.

lørdag den 6. september 2014

Når bølgehuen passer....


Efter mine sidste par indlæg, var jeg jo nødt til hurtigst muligt at få strikket en bølgehue, som passede (se her og her for de tidligere indlæg - og opskriften på huen kan du finde her). Og det lykkedes. Ok, jeg skulle nok være startet på indtagningerne lidt tidligere, så den er blevet en lille smule for stor - sådan lidt "hip hop" stor:-) Men Alma er glad og skal nok få den brugt om et par måneder, når det begynder at blive koldt i Nepal.

onsdag den 3. september 2014

Lille hue eller stort hoved...


Olivia har forelsket sig i den lille bølgehue og har insisteret på at have den på hele aftenen -se bare det ansigt, da hun tror, jeg vil tage den fra hende:-)

En nem lille bølgehue...


Jeg har vist tidligere nævnt, at jeg får megt inspiration via Instagram. Denne lille hue er et eksempel. Den er virkelig hurtigt strikket og nem at gå til. Og så er opskriften tilmed gratis (på svensk og engelsk). Jeg tror også, at man ret let kan variere størrelserne, og det får jeg nemlig brug for.

mandag den 1. september 2014

"Fly With Me" over Kathmandu


Endelig blev jeg færdig med den skønne "Fly with Me" vest fra Paelas og fik taget nogle billeder af Alma i vesten oppe på vores tagterrasse med udsigt over Kathmandu:-) Jeg siger "endelig", da jeg startede denne vest i slutningen af juni.