Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

fredag den 29. august 2014

Barselsgave til lille pige


Som det jo er med gaver, må man vente med at dele på bloggen til gaven er fremme ved modtageren. Og det er denne nu. Lidt forsinket fik jeg sendt hue og vanter afsted til Danmark til en lille ny pige.

mandag den 25. august 2014

Violas Vest fra Lene Holme Samsøe
Jeg har strikket mange ribveste i min tid som strikker, men det er ved at være længe siden. Så da jeg kastede mig over denne fine model - Violas Vest - fra Lene Holme Samsøes "Børnestrik på pinde 3 1/2-4", havde jeg helt glemt, hvor kedeligt det er at strikke rib.

søndag den 24. august 2014

Paelas Krave


Lige for tiden får jeg ikke strikket ret meget. Jeg har for travlt på arbejdet, er for træt, har meget om ørerne med ungerne...osv osv! Det bliver faktisk kun til det, som jeg kan overskue, når jeg sidder i bilen på vej til og fra arbejde. Et lille overskueligt projekt, som jeg har fået færdig er en pyntekrave til Alma.

tirsdag den 12. august 2014

Min store skøre familie....


Blev lige nødt til at dele dette billede på bloggen:-) Ferien for os startede med en stor familie-fest i Singapore, hvor alle fætre, kusiner, onkler, tanter og mostre var fløjet ind fra USA, Australien, Danmark, Nepal osv for at fejre min moster og onkels 40 års bryllupsjubilæum. Min mor (som jeg desværre mistede til kræft, da jeg var 18) var fra Singapore, og vi har en kæmpefamilie på min mors side, som vi heldigvis har en tæt kontakt og relation til.

lørdag den 9. august 2014

Lille vest med smukt mønster

Så er sommerferien ved at være slut for mit vedkommende. Fem skønne uger er ved vejs ende, og mandag er jeg tilbage på arbejde. Vi er kommet vidt omkring, først med ti dages familie-komsammen i Singapore efterfulgt af 3 uger i Danmark. Det er altid så svært med sommerferier....man glæder sig i evigheder, så kommer ferien, som man nyder, samtidig med at man mod slutningen også begynder at glæde sig til at vende tilbage til hverdagen og den daglige rytme, men efter nogle dage kommer man til at tænke på, hvor længe der så er indtil næste sommerferie og bliver helt vemodig...sådan har jeg det ihvertfald:-)

onsdag den 6. august 2014

Floratopp fra Paelas


Den har kostet mig lidt sved og tårer, og der er en del fejl, men den er nu også virkelig yndig på! Efter at jeg blev færdig med den i aftes/nat, og jeg nu har fået den lidt på afstand, tænker jeg, at den kommer på pindene igen...ikke mindst fordi storesøster nu også gerne vil have een;-) Men da jeg sad i aftes og kæmpede med at få mønsteret til at passe i den øverste del, hvor man laver raglanindtagninger, samtidig med at man fortsætter mønsteret, var jeg ikke sikker på, at jeg nogensinde kunne give mig i kast med opskriften igen.

tirsdag den 5. august 2014

Enkel Tunika fra Pickles

Her med få feriedage tilbage i Danmark, inden vi vender næsen mod Nepal, får I lige denne "gamle" hjemmestriks-favorit. Jeg har strikket denne enkle tunika fra Pickles til både Alma og min niece, og den er blevet brugt flittigt af begge piger i den danske vinter i vuggestue-årene.