Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

fredag den 25. april 2014

Ferie i Thailand med små børn

Det plejer (kan man sige det, når man trods alt ikke har skrevet sååå mange indlæg endnu?) at handle om strik, men det her indlæg skal handle om den dejligste ferie, som vi var på for et par uger siden. Jeg havde egentlig ikke tænkt at skrive om det på bloggen, men da jeg i mit første blogindlæg lagde op til, at det udover strik også skulle handle om at bo med små børn i udlandet og at rejse med små børn, tænkte jeg, at der kan være nogle læsere, som vil være interesserede.

Denne ferie gik turen til Thailand. Vi ville gerne finde et sted inden for køreafstand af Bangkok, da vi derved kunne nøjes med een flyvetur (3½ time fra Kathmandu til Bangkok). Nogle venner i Bangkok anbefalede Dolphin Bay Resort, som ligger 3½ times kørsel fra Bangkok. Det virkede samlet set som en overskuelig rejsedag for børnene.

Olivia tog en god lang lur i Kathmandus kedelige lufthavn, hvilket betød, at hun var rimelig medgørlig på flyet til Bangkok til glæde for både forældrene og de øvrige passagerer.


tirsdag den 22. april 2014

Den smukkeste hue med de mærkeligste størrelser....


Jeg skrev for et par måneder siden et indlæg (som kan læses her) om en hueopskrift fra Vibe Ulrik Søndergaard, som blev ved med at være for lille, lige meget hvad jeg gjorde. Nu har jeg så fundet det modsatte: en hueopskrift, som bare er for stor hver gang, jeg prøver. Men: den er noget af det yndigste, så jeg vil helt klart anbefale at strikke den, hvis du ikke allerede er en af de mange, som har kastet sig over opskriften.

fredag den 18. april 2014

Mere vævestrik...


For en del måneder siden skrev jeg et indlæg om en cardigan i vævestrik, som det havde taget mig tæt på et år at færdiggøre - indlægget kan læses her. Men da vævestrik er sjovt at strikke og så fin en teknik til at strikke med flere farver med mindst muligt besvær, så gik jeg i gang med endnu en cardigan, denne gang i str. 2 år til Olivia. Og som billederne af Olivia viser, så er den temmelig meget for stor til hende lige nu (hun er 16 måneder), så hvis jeg er heldig, er den perfekt til de kolde måneder i Nepal, som starter i november.

torsdag den 17. april 2014

Islændersweater


Åh, altså, først må jeg virkelig sige, at jeg har røde ører. Bloggen har været forsømt i et par måneder nu, hvilket jo er yderst pinligt, når det trods alt ikke er så mange måneder siden, at jeg startede den. Jeg har været meget på farten, både med rejser med arbejdet og dejlige ferier med familien, og så har jeg simpelthen været så smadret om aftenen, at jeg ikke har gidet - det var ærligt. Valget har så stået imellem at strikke eller blogge, og så har strik vundet. Desværre har jeg fået lavet en hel del ting, som jeg ikke fik taget ordentlige billeder af, inden det blev givet væk som gaver, men jeg håber at få nogle billeder, når jeg besøger modtagerne i Danmark til sommer, og så må det komme i nogle senere indlæg.