Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

onsdag den 5. november 2014

Strik, der går i arv


Jeg har tidligere vist denne tunika fra Pickles på bloggen (se her), og nu er den så røget videre til lillesøster. Jeg elsker, når strik går i arv. Det er både praktisk og nostalgisk.

Den passer nu Olivia perfekt, og jeg tror, at hun kommer til at bruge den meget hen over i de kolde måneder her i Nepal. Den er lidt fnulret efter at have være meget i brug, da Alma gik i vuggestue, men den er bare så praktisk og varm, at jeg godt kan leve med lidt fnuller:-) Opskriften er som sagt fra Pickles og kan købes her. Denne er strikket med Peruvian Highland Wool. Og så kan man slet ikke se på billederne, at Olivia normalt er den mest smilende baby - i dag var hun alvoren selv - i prikker;-)

I love hand-me-downs - it is both practical and nostalgic. I made this tunic dress for Alma a few years ago, and now it fits Olivia. I showed photos of the dress on the blog here. I love how practical and warm it is, so I can live with it being a little worn by now. The pattern is from Pickles and can be bought in English here. I have used Peruvian Highland Wool.


6 kommentarer:

 1. Det er det praktiske med børn af samme køn - så kan tøjet nydes længere-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lige præcis, Susanne, det er nemlig superpraktisk:-)

   Slet
 2. Hvor er det skønt at se! Jeg har købt sådan en lille fnullermaskine, der barberer tøjet og fjerner fnulleret. Det er altså lidt smart - specielt fordi mit tøj altid kun fnulre på den ene side, fordi jeg sidder mærkeligt. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Astrid. Og ved du hvad, jeg tror faktisk at jeg har sådan en maskine et sted, men jeg har vist aldrig fået sat batterier i;-)

   Slet
 3. Hvor er hun fin, Olivia. Og ja, så er det jo ret praktisk (og dejligt!) med to piger, der kan bruge det samme tøj. Jeg tvivler på hvor mange af Summers lyserøde trøjer, kjoler og veste, som Sirius kommer til at overtage ;o) Men så har jeg jo en undskyldning for, at lave en masse til ham også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er meget praktisk. Men enig, det er af en eller anden grund lidt sværere fra pige til dreng. Mine piger har gået i rigtig meget arvet drengetøj fra mine veninder, og da de var babyer, skulle jeg konstant sige "det er en pige, ikke en dreng";-)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)