Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

onsdag den 3. september 2014

Lille hue eller stort hoved...


Olivia har forelsket sig i den lille bølgehue og har insisteret på at have den på hele aftenen -se bare det ansigt, da hun tror, jeg vil tage den fra hende:-) Endnu mere motivation til at strikke et par stykker i rigtig størrelse til begge piger...For mere info om huen og link til opskrift, kan du læse mit tidligere indlæg her.

Olivia loves the little scallops hat even though it is way too small. I will definitely have to make a couple in the right size for the girls:-)

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin in aktion-:)
  Tænker mormor kunne lave en i blå til mindstemanden i huset her - jeg strikker nemlig ikke. Jeg beundrer kun andres arbejde-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Susanne, mormor vil garanteret kunne strikke sådan en lynhurtigt til mindstemanden:-)

   Slet
 2. Åååh, hvor er hun sød med det udtryk i ansigtet på det første billede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, Anja, hun er en værre gavtyv, er hun;-)

   Slet
 3. Hvor er hun dog skøn!! Du må skynde dig, at få et par huer mere på pindende ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Katrine, nu er den første færdig til Alma, og så mangler der bare een til Olivia. Måske jeg kan gå igang i aften, hvis jeg ikke falder i søvn. Hele ugen er jeg faldet i søvn, når jeg har skullet putte børn, og det er altså ikke optimalt for min strikkeproduktivitet;-)

   Slet
 4. Arj men den er da også bare så fin - så selvfølgelig vil hun ikke af med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv. Ja, jeg må få lavet en i rigtig størrelse, så hun ikke skal gå rundt og ligne Lille Per;-)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)