Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

mandag den 1. september 2014

"Fly With Me" over Kathmandu


Endelig blev jeg færdig med den skønne "Fly with Me" vest fra Paelas og fik taget nogle billeder af Alma i vesten oppe på vores tagterrasse med udsigt over Kathmandu:-) Jeg siger "endelig", da jeg startede denne vest i slutningen af juni. Jeg løb dog tør for garn den første uge af vores ferie i Singapore og måtte lade den ligge, indtil vi var tilbage i Nepal (og ved mit garnlager) midt i august. Det var ret frustrerende, da jeg kun manglede et enkelt ærme. Desvære var jeg så dum, at jeg ikke havde skrevet ned, hvilken pindestørrelse og hvor mange masker, jeg havde samlet op til vingeærmet....og jeg kunne selvfølgelig ikke huske det efter knap to måneder væk fra projektet (det eneste jeg kunne huske var, at jeg havde samlet flere masker op end nævnt i opskriften).

Nå, men til sidst var jeg nødt til at forsøge mig, og jeg har ramt næsten rigtigt. Det sidste ærme blev lidt større end det første, men jeg lever med det og synes ikke, at det er så tydeligt, når Alma har den på. Vesten er dog i den større ende, men jeg håber, at den så kan bruges både den kommende vinter og næste år.

Jeg har strikket med en tråd Drops Alpaca i farven "Dark Pink og en tråd Drops Brushed Alpaca Silk i farven "lyng", og jeg er vild med både farven og følelsen af de to garntyper sammen. Opskriften er som sagt fra Paelas (og kan købes her) og er temmelig nem at strikke. I forhold til opskriften, har jeg valgt at tilføje en kant foran og rundt om halskanten, da jeg syntes forkanten rullede helt vildt meget. Jeg har samlet masker op langs med kanten, strikket dem ret og lukket af samtidig. Og så har jeg som nævnt samlet flere masker op til ærmerne for at gøre dem lidt mere "vinge-agtige". Alma elsker sin "prinsesse-vest", som hun kalder den:-) Men den vente et par måneder endnu med at komme i brug, da vi stadig har omkring 25 grader her i Nepal.

Finally finished the "Fly With Me" Vest designed by Paelas (pattern can be purchased here). Beginning of July I ran out of yarn just one week into our holiday and with only one sleeve to finish. So it has been lying around for almost two months. I couldn't remember how many stitches I picked up for the first sleeve, so I made a guess, and it is almost the same - last sleeve is a bit bigger than the first. I have knitted Drops Alpaca (Dark Pink) and Drops Brushed Alpaca Silk (Heather) together and I love the colour and effect of this combination. It is still too big for Alma, but I hope it will then fit both over the winter and next year. 

12 kommentarer:

 1. Hvor ser den dejlig ud. Og det gør din søde model også - som altid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Line. Jeg kommer helt til at glæde mig lidt, til det bliver lidt koldere herude:-)

   Slet
 2. Ej, den er bare lækker - ville ønske jeg kunne strikke:/ Også fine billeder af modellen:) og udsigt fra jeres tagterrasse:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, M.S. Jeg er også glad for, at jeg kastede mig over strikningen for 4 år siden. Det er mit afstresningsmiddel:-)

   Slet
 3. Så fin den blev! Og det virker som om at den er blevet godkendt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tror den er godkendt. Men lad os se, når vejret skifter og der rent faktisk er behov for varmt tøj...så nægter hun tit;-)

   Slet
 4. Den er da også helt perfekt til hende! Jeg kan godt forstå, at hun føler sig som en prinsesse. Og super skønne billeder! :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Astrid:-) Ja, jeg håber hun kommer til bruge den:-o

   Slet
 5. Hvor er den altså bare fin - selvom den er lidt stor. Så kan hun forhåbentlig bare bruge den lidt længere ;o)
  Æv, hvor ærgerligt, at du ikke fik skrevet detaljerne ned. Kender det godt! Det er jo så indlysende, når man sidder med det, men bare dage efter, er det ikke længere til at huske... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak, katrine. Og ja, jeg tænker også, at den kommer til at passe ihvertfald et par år. Og totalt dumt, at jeg ikke skrev det ned. Men det her var den værste lærestreg, så det gør jeg nok ikke igen;-)

   Slet
 6. Hvor er den bare skøn! Og når den er lidt til den store side, kan det jo være, at hun kan passe den det længere.
  Så skønne sager du laver Ingrid!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)