Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

fredag den 29. august 2014

Barselsgave til lille pige


Som det jo er med gaver, må man vente med at dele på bloggen til gaven er fremme ved modtageren. Og det er denne nu. Lidt forsinket fik jeg sendt hue og vanter afsted til Danmark til en lille ny pige. Jeg håber det kommer til at passe, når det bliver koldt i Danmark (det er måske ved at være koldt eller...??). Opskriften er fra Lene Holme Samsøes hæfte "Babystrik på pinde 3". Jeg brugte noget garn fra kurven med rester, så der var ingen banderole på, men jeg tror det er en rest af noget Arwetta Merino.


Når det nu er en gave, har jeg heller ingen billeder af huen "in action", så nedenfor er lidt billeder af mine tidligere versioner - i mere eller mindre god billedkvalitet og i mere eller mindre rigtig størrelse - især det første billede nedenfor vidner om en lidt for lille størrelse eller en lidt for stor baby;-p. Og så går det op for mig, at jeg snart har strikket denne hue MANGE gange, og at Olivia stort set kun har haft denne hue i forskellige størrelser - og det er faktisk også samme model og samme farve som nedenfor, som ligger klar i skabet til de kolde måneder i Nepal:-)

Og ihhh altså, jeg bliver helt blød om hjertet med de her babybilleder af Olivia <3
14 kommentarer:

 1. Det er saadan en soed hue! Den cardigan Olivia har paa paa et af billederne (den gule med striber paa baerestykket) - hvad er det for en opskrift? Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Mette. Cardiganen er Rillecardigan fra Lene Holme Samsøe, som er i samme hæfte, som den her hue og vanter. Jeg mener, at den i hæftet er enten ensfarvet eller stribet - jeg har så bare lavet striber på bolen/den øverste del. Jeg har også skrevet om den og lagt lidt flere billeder på bloggen her: http://knitmandu.blogspot.com/2014/07/rilletrje-med-hulsnoninger.html

   Slet
 2. Svar
  1. Tusind tak, Liv:-) Jeg håber også, det kommer til at varme, når baby er lidt større og det er lidt koldere:-)

   Slet
 3. Så fin en hue - jeg må vist have fingrene i den bog, for jeg har ledt efter en god model på hue, og indtil videre har jeg kun lavet en djævlehue som ligner en fehue

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, Karin, betyder det, at du ikke lige er i gang med en fødsel (og ja, det er mærkeligt, hvorfor jeg lige havde fået i hovedet at det garanteret skete i dag;-)) Og ja, du skal bestemt have fat i det strikkehæfte. Jeg har virkelig brugt det meget og synes den her hue har en super pasform. Nu synes jeg dog, at jeg må finde på noget andet, når dette indlæg har tydeliggjort, at Olivia har haft den i alle størrelser siden sin fødsel og endda i samme FARVE! Det er godt nok meget lidt opfindsomt;-)

   Slet
 4. Jeg har stadig ikke fået strikket sådan et sæt - og lige nu har jeg en drengebaby og min datter er for stor...

  Overvejer lidt om det mon ikke er muligt at skalere opskriften lidt op ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg egentlig godt man kan, Karen Elisabeth med lidt ekstra masker imellem snoningsrækkerne og på større pinde. Og så har jeg på instagram set nogle billeder, hvor andre har strikket den til drenge, og det kan sådan set også gå an med det rigtige farvevalg, synes jeg.

   Slet
 5. Ej, hvor er det bare et kært sæt:)

  SvarSlet
 6. Tusind tak, M.S. :-) Det er også et sæt, som jeg vender tilbage til gang på gang;-)

  SvarSlet
 7. Sikke et fint sæt og skønne babybilleder:) I må få jer een mere:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Jane:-) Og altså, hvis jeg var garanteret en god nattesøvn og sikret et par timers "mig-tid" hver aften, så fik jeg helt sikkert een mere.....men men, virkeligheden er jo en anden, suk;-)

   Slet
 8. Det er så fint, det sæt. Jeg har engang strikket huen, men desværre i for tykt garn, så den blev helt stiv i det.
  Jeg tror, at jeg må lave nogle til gaver af nogle af de små rester.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Katrine. Ja, det er altså et virkelig godt projekt til rester. Jeg har virkelig også strikket det sæt mange gange efterhånden. Har lige prøvet kræfter med et andet af Lene Holme Samsøes hue- og vantesæt, og det er også fint (men det her forbliver mit favoritsæt:-))

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)