Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

torsdag den 24. juli 2014

Sommertop Spam


Ok, jeg ved, at I er ved at have fået nok af denne sommertop (som jeg har skrevet om både her og her), men altså...i dag var der nærmest slåskamp, da Olivia ville have Almas sommertop på. Løsningen blev, at hun fik lov til at låne den, som jeg har strikket til kusinen. Og det kom der disse dejlige søstre-billeder ud af på endnu en smuk dansk sommerdag:-) Og dagen var også vores sidste hos gode venner i en dejlig Aarhus-forstad, som bragte minder tilbage fra min egen barndom i et lignende kvarter:-) I morgen går turen tilbage til skønne København. Ja, vi nyder vores ferie i fulde drag:-)

I know I have gone a little overboard on photographing this summer top from Paelas (I wrote about it here and here), but I couldn't help but snap away today, as both girls were in the same top and had a wonderful day in sunny Denmark. We are truly enjoying our holiday back home:-)
6 kommentarer:

 1. Man kan da ikke blive træt af at se på så glade piger - og kan da godt forstå at de er nødt til at have en hver, så fine de er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Karin:-) Jeg glæder mig også til at lave den igen, men helst i nogle helt andre farver næste gang;-) Det er med at udnytte det, når der er strikkemodeller, som falder i god jord, særligt med den selvstændige storesøster;-)

   Slet
 2. Der bør helt sikker laves en voksen-version af den top! Den er så skøn - jeg kan godt forstå, at pigerne er vilde med den. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den ville helt sikkert også være fin i voksenstørrelse. Og det er en ret simpel model, så det ville nok ikke være umuligt at lave den større:-)

   Slet
 3. Jeg bliver aldrig træt af at se på den top. Den er bare SÅ flot!!! Og heller aldrig træt af at se på dine smukke piger. Hvor er de dog dejlige!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)