Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

torsdag den 3. juli 2014

Sommer og Solskinsdragt fra Paelas
Så fik jeg afprøvet et andet af Paelas fine mønstre - solskinsdragten (opskriften er købt lige her). Og jeg er allerede ret forelsket i den. Den passer Olivia perfekt nu, så den kommer nok kun lige til at række størrelsesmæssigt hen over sommeren. Men mon ikke jeg strikker den igen?;-)


Efter jeg er færdig, kan jeg se, at jeg vist har lavet lidt forskel på ærmerne - det ene er lidt større og mere vingeagtigt end det andet. Men alt i alt er jeg meget tilfreds, og Olivia var også helt tilfreds med at have den på. 

Jeg har valgt at lave en to-farvet version (syren/lilla og sart gammelrosa). Garnet købte jeg for halv pris, da Drops holdte udsalg for en måneds tid siden. Jeg har brugt Drops Baby Alpaca Silk, og det er så dejligt let og blødt. Jeg har aldrig strikket med Drops garn før, men nu er jeg godt nok glad for, at jeg fyldte garnlageret op med Drops garn. Det bliver bestemt ikke sidste gang,  at jeg bruger det.

Just finished this Sunny Suit for Olivia and I already love it. I bought the pattern at www.paelas.com and I will definitely knit it again. The sleeves seem to be a bit different in size, but otherwise I am happy with how it turned out. I have used Drops Baby Alpaca Silk, which is a lovely light and super soft yarn.

18 kommentarer:

 1. Sikke fin hun er, skøn model

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Eg:-) Og det faktum, at hun ikke løb skrigende bort, da hun så mig med strik i hånden i 30 graders varme er en stor succes;-)

   Slet
 2. Sikke en sød dragt og sød model ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Nanna. Det er altid dejligt, når det passer og bliver taget i brug med det samme:-)

   Slet
 3. Mange tak, Ellafanta:-) Den bliver nok også strikket igen;-)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun bare yndig i den...

  Jeg er også svært glad for Drops garn :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. TUsind tak, Karen Elisabeth:-) Og ja, jeg er nu også Drops begejstret:-)

   Slet
 5. Nydelig drakt, og veldig artig med to farger på den:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Isa. Og ja, jeg synes også det fungerer meget godt med to farver:-)

   Slet
 6. Årh, hvor er den skøn... og hvor er hun skøn! Jeg bliver totalt skruk af de billeder. :)
  Jeg synes, at det virkelig klæder modellen, at den er to-farvet. Godt arbejde! (igen) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde Astrid:-* hahaha...ja, det der skrukhed kan godt komme af billeder af babyer;-)

   Slet
 7. Hvor er den dog fin, og hvor ser hun bare DEJLIG ud i den.
  Jeg må have kigget mere på de mønstre - når jeg har fået lukket nogle af de igangværende projekter ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Katrine:-) Ja, du skal helt sikkert kigge på deres side. Og der komme mange nye mønstre, kan jeg se!

   Slet
 8. Hvor er den bare sød med vingerne til lille Olivia. Må være fantastisk at kunne skabe så fint og unikt tøj til sine børn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, Christina, havde misset din kommentar, sorry! Og tusind tak:-) Jeg synes også, at det er så fint med de vinger. Og jeg er rigtig glad for at jeg i sin gik i gang med at strikke til børnene - det er en dejlig hobby at have:-)

   Slet
 9. Hvor er den bare fin! Det er nogle dejlige farver, du har strikket i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anita (lidt forsinket:-/) Har efterfølgende alle mulige ideer til farve kombinationer, men bare slet ikke nok tid, suk...

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)