Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

fredag den 25. juli 2014

Rilletrøje med hulsnoninger


Og endnu et indlæg om strik, som jeg har lavet inden jeg begyndte at blogge. Dette er den famøse "Rilletrøje med hulsnoninger" fra Lene Holme Samsøe, som man kan finde i strikkehæftet "Babystrik på Pinde 3".

Den ene version var til Alma og ensfarvet strikket med en blanding af Rasmillas yndlingsgarn og noget Grignasco Extrafine Merinould, som jeg havde købt på tilbud i Uldstedet, da de holdte flytteudsalg for halvandet år siden. Knapperne fandt jeg i Stof2000 på Amager.

Den anden version var til Olivia, og her strikkede jeg den med striber på overdelen. Jeg brugte Filcolana Indiecita (100% alpaca) og Arwetta (ekstrafin merino). Vintageknapperne havde jeg fundet i en genbrugsbutik på Amager.

Og åhhhh, altså, jeg bliver nostalgisk af at se på billeder af mine små piger, som vokser ALT for hurtigt!

Another post with knit that was done before I started blogging. The pattern for this wonderful cardigan is by Lene Holme Samsøe and can be found in her knitting booklet "Babystrik på Pinde 3". 


4 kommentarer:

 1. De er alle så fine! Både pigerne og trøjerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde Astrid. Hvis det ikke var fordi jeg går lidt død i at strikke rille på rille på rille på rille...så ville jeg nok strikke den igen;-)

   Slet
 2. Hvor er de fine begge to, alle 4!!
  Og ja, hvor går det bare Alt, Alt for stærkt med de børn der! Hvorfor går tiden dog så girokort lige pludselig. .?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Katrine. Og ja, tiden suser afsted:-/

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)