Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

mandag den 28. juli 2014

Lillies top fra Babystrik på Pinde 3

For et par år siden strikkede jeg denne dejlige vest fra Lene Holme Samsøes "Babystrik på Pinde 3" som en barselsgave til en god veninde. Den er strikket i Rasmillas Yndlingsgarn (som kan købes her), og jeg elsker den grønne farve sammen med de lyserøde knapper.

About two years ago I knitted this wonderful vest from Lene Holme Samsøe's booklet, "Babystrik på Pinde 3" as a present for my good friend who was expecting her second baby. I used Rasmilla's yndlingsgarn yarn (which you can purchase here) and love the green colour with the pink buttons.


6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare sød og en rigtig flot farve, som du har valgt. Nogle gange kan det godt blive lidt for tøset med kun rød, pink og lilla ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Nanna. Og ja, helt enig med farverne. Har dog desværre en pige på knap fire, som nu kun vil gå i ting, hvis det er i pink eller lilla, og til nøds hvid og gul;-)

   Slet
 2. Den er virkelig fin med det lidt lettere mønster, jeg synes at den i bogen børnestrik på pinde 3,5 på en eller anden måde bliver for kompakt. Denne her er smuk, både strikken og farven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde Katrine. Jeg var også rigtig glad for resultatet og havde planer om også at strikke den til mine egne piger...det har jeg så ikke nået endnu;-)

   Slet
 3. Det er også en rigtig god farvesammensætning! De små hjerteknapper er ret søde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anja:-) Jeg var også rigtig glad for resultatet. Knapperne fandt jeg megabilligt i en kineserbutik i Spanien, da jeg strikkede den på ferie og havde glemt at få knapper med;-)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)