Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

onsdag den 23. juli 2014

Deja-vu sommertop


Hvis du synes, at den her ser bekendt ud, har du nok fulgt med på bloggen...og du har fuldstændig ret! Jeg har strikket endnu en sommertop efter opskrift fra de dygtige Paelas (opskriften finder du her), og den er helt identisk med den tidligere, som jeg strikkede for en måneds tid siden (flere billeder og info her). Alma og hendes kusine vil nemlig altid have HELT det samme, både når det gælder tøj og legetøj, så jeg tænkte, at det sikreste var to identiske toppe her over sommeren, hvor de er meget sammen. Den ene er lidt længere/større, da Alma er ældre og højere end sin kusine. Men ellers er der ingen forskel. Det var lidt kedeligt at strikke den to gange i samme farve, så lidt andre projekter er også kommet lidt i vejen (så jeg håber snart at kan have lidt indlæg om nogle helt andre strikkeprojekter;-)).

I dag luftede Alma den i den Gamle By i Aarhus sammen med nogle af vore bedste venners børn. Det var meget hyggeligt at tulre rundt med ungerne, selvom jeg er rimelig smadret nu og glæder mig i mit stille sind over puttede børn;-) Og over en dejlig sommerferie i Danmark:-)

This summer top is from Paelas and can be found here, and yes, it is identical to a previous version I made - more photos and description can be found on my blog here.6 kommentarer:

 1. Hvor er det to frække farver at sætte sammen - super flot:-)
  I har lige ramt de rigtige uger at holde ferie i i Danmark - hvor skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Susanne. Ja, jeg prøvede med et strikket bånd i en skrap pink og også med et lilla silkebånd, men jeg synes også, at den neon-orange fungerer meget godt med den sarte rosa:-) Og ja, når solen skinner over et sommerglad Danmark, findes der ikke noget bedre sted i verden!

   Slet
 2. Den er altså vildt sød!
  Jeg kan rigtig godt lide båndet i den farve til strikket!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anja. Ja, som jeg også skrev til Susanne, så har jeg prøvet lidt andre muligheder, men er helt klart mest glad for det neon-orange:-)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, Katrine, jeg er også helt syg med den og får garanteret strikket den igen!

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)