Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

mandag den 26. maj 2014

Bella Bladmønster med fejl....


Jeg strikkede for et års tid siden en bolero i den dejligste alpaka i den smukkeste melerede forårsgrønne farve. Opskriften hedder Bella baby og er fra Lene Holme Samsøes "Babystrik på pinde 3". Men...jeg strikkede fejl i mønsteret....og jeg lukkede det ene ærme for stramt af, og da jeg prøvede at trævle op, gik det helt i kludder.
Jeg var ved at smide den ud, men da søde Sanne fra Rasmilla lige fiksede ærmet, valgte jeg at beholde den på trods af fejl i mønsteret. Det er først nu, at den passer Olivia. Så nu får I de her billeder fra en gråvejrsdag i Kathmandu...billeder, hvor man i øvrigt tydeligt kan se fejlene. Jeg må vist prøve igen på et tidspunkt...2 kommentarer:

 1. Øj, den er fin - og det sidste krammebillede er jo bare herligt!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anne:-) Og ja, der er bare ikke noget bedre, end når de bliver grebet af den dejlige søskendekærlighed. Har selv en søster, som jeg er meget tæt med, så jeg håber, at pigerne får det på samme måde:-) Og det kender du jo også selv til;-) kh. Ingrid

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)