Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

tirsdag den 31. december 2013

Bordpynt...Vi har fået en fantastisk nytårsmiddag i dag - og min dygtige mand har lavet det hele. Det var min intention at lave desserten, men den havde Jan også fået gang i, imens jeg var oppe og lægge den lille til lur. Stor kalkunsteg, Pommes Anna, Sweet potatoes, lækker sovs, god vin og brownies med is til dessert. 

Yakuld og solhatte


I går var vi i Bhaktapur, som ligger ca. en halv times kørsel fra vores hjem. Det er den 3. største by i Kathmandu-dalen og er på UNESCOs verdensarvsliste - og det ER smukt! Og så var der selvfølgelig også smukke ting til salg i de små butikker rundt omkring. Nogle gange skal man lede godt imellem alt muligt juks, samtidig med at man skal undlade at lade sig stresse, af de mange gadesælgere, som stikker alverdens ting ind foran næsen på en, de tiggende børn og de hellige mænd, som forsøger at sætte tikkaer i panden på en.

lørdag den 28. december 2013

Cardigan i vævestrik


Dette må siges at være et projekt, som har været længe undervejs. Jeg uploadede nedenstående foto på instagram i starten af maj 2013, mens vi stadig boede i København, og jeg var på barsel med Olivia.


Projektet var en cardigan til Alma i str. 4 år strikket i vævestrik. Opskriften er fra "Knit for your Kid" af Susie Haumann. Det er første gang jeg har prøvet kræfter med vævestrik, og jeg ELSKER det. Det skulle man ikke tro, når jeg så har taget så længe om at strikke den her cardigan færdig, men det har bare krævet lidt tid og tålmodighed, som jeg ikke har haft meget af det sidste års tid med to små derhjemme, en flytning af hele familien til Nepal og start på nyt job. Derfor er der en masse af andre projekter, som har fået lov at distrahere mig fra vævestrikken. Men det er bestemt ikke sidste gang jeg vævestrikker! 

tirsdag den 24. december 2013

Jul i Nepal


Jeg har holdt jul mange forskellige steder i verden, men jeg er rent faktisk tilhænger af det traditionelle, det velkendte, når det kommer til julen. Jeg har prøvet at gøre vores første jul i Nepal både traditionel og velkendt med brug af mange af vore juleting fra Danmark, men også med masser af nyindkøb - både fordi vi er flyttet fra en lille lejlighed i København til et ret stort hus i Kathmandu, og fordi der er så mange smukke ting herude.

mandag den 23. december 2013

Nepal i billeder


Nepal er inspirerende, farverigt, kreativt, kaotisk! Nepal er også larmende, ekstremt fattigt, trist, frustrerende! Et land af kontraster - det er smukt, grimt, sjovt, forfærdeligt, på en og samme tid! Jeg kan sætte flere ord på en anden gang, men for nu er her lidt billeder, der viser det land, som er vores hjem de næste år.søndag den 22. december 2013

Strik fra Kbh fra Kathmandu - mit første indlægNu starter bloggen lige inden 2013 er omme. Jeg hedder Ingrid, og jeg skriver om at strikke. Om at være mor. Om at bo i Nepal. Om at bo i Nepal med to små børn. Om at rejse. Om at savne. Om at leve. Om at rejse, savne og leve med små børn. Vi har boet i Nepal i fem måneder og skal bo her i tre år - vi er mig og min mand, Jan og vores to piger på hhv. 3 (Alma) og 1 (Olivia).