Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

mandag den 23. december 2013

Nepal i billeder


Nepal er inspirerende, farverigt, kreativt, kaotisk! Nepal er også larmende, ekstremt fattigt, trist, frustrerende! Et land af kontraster - det er smukt, grimt, sjovt, forfærdeligt, på en og samme tid! Jeg kan sætte flere ord på en anden gang, men for nu er her lidt billeder, der viser det land, som er vores hjem de næste år.2 kommentarer:

  1. Årh, Ingrid - det ser fantastisk ud! Sikke et eventyr, som jeg glæder mig til at følge med i her på bloggen. FEDT at du fik bloggen op at stå. Det er den fineste form for online-dagbog :) Rigtig glædelig jul til dig og din familie. Kh, Mette / Farmorfabrikken

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for din kommentar, Mette:-) Dejligt at du kigger med. Og ja, det er faktisk en meget fin form for dagbog. Så må vi se, om jeg med tiden bliver lidt mere tjekket "blogger-agtig" med styr på layout og funktioner;-) Lige nu har jeg ikke helt styr på det, hihi. Kh. Ingrid

      Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)