Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

tirsdag den 31. december 2013

Bordpynt...Vi har fået en fantastisk nytårsmiddag i dag - og min dygtige mand har lavet det hele. Det var min intention at lave desserten, men den havde Jan også fået gang i, imens jeg var oppe og lægge den lille til lur. Stor kalkunsteg, Pommes Anna, Sweet potatoes, lækker sovs, god vin og brownies med is til dessert. 


Når jeg nu ikke har givet noget input til middagen, følte jeg, at jeg måtte gøre lidt ekstra ud af borddækningen. Inspireret af +Tina Dalbøgeblog brugte jeg glas i forskellige størrelser, vendte dem på hovedet og satte fyrfadslys på. Enkelte af glassene blev vendt rigtigt med lidt vand i og en blomst fra haven. Enkelt og fint, synes jeg. Godt nytår til alle derude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar, så jeg kan se, at du har været forbi:-)